מוצרי חלב לא כמו שחשבתם

אולי תופתעו לדעת (ואולי לא), אבל מאוד יכול להיות שנזלת, כולסטרול גבוה, דלקות באזורים שונים בגוף, פטריות עוד ועוד… מקורם במוצרי חלב שאותם אנו צורכים.

מוצרי החלב גורמים לתופעת "לחות" בגוף וכתוצאה מכך כל התופעות הנזכרות מעלה ועוד רבות אחרות, מופיעות בגופינו.

גוף היונק משתמש במרכיבים הנמצאים בחלב, עד גיל שנתיים לערך, לאחר גיל זה אין יכולת לגוף לפרק את מרכיבי החלב ולכן אין לו כל תועלת בצריכתו מגיל זה ואילך.

הרפואה הסינית בדקה ומצאה שצריכת מוצרי חלב מעלה בגופנו את אחוזי הלחות וכתוצאה מכך מתחיל הגוף לפתח דלקות שונות, נזלות חוזרות כאבי ראש ועוד…

תוכלו להימנע מתופעות אלו ורבות אחרות,  אם רק תפחיתו מכמות מוצרי החלב שאתם צורכים בתפריט התזונה היומי שלכם.

רבים מאתנו בני האדם לא מצליחים לעכל את הלקטוז, שהוא סוכר החלב וכתוצאה מכך סובלים מבעיות בריאותיות המוזכרות כאן.

מומלץ להשתמש בתחליפי החלב השונים שקיימים היום בשפע, חלב סויה, חלב אורז וחלב שקדים.

ישנם מקרים בהם כדאי לצרוך מוצרי חלב עיזים כתחליף לחלב הפרה.

ישנה הנחה שסוברת שאת כמות הסידן המקסימלית אנחנו יכולים לקבל מן החלב, אך אין זה נכון,

כיום ידוע שסידן ניתן לקבל מירקות ירוקים, טחינה, מוצרי סויה שונים, וחלק מהקטניות שנמצאות היום בשוק.

 

המלצתי לכם לנסות להפחית את מוצרי החלב מהתפריט למספר חודשים ולחוות את ההבדל .